17 Mart 2021

YÜZE YAĞ ENJEKSİYONU

Yüz bölgesine yönelik ameliyatsız medikal estetik ve ameliyatlı estetik uygulamalar arasında hastanın kendi yağ dokusunun kullanılması da bir seçenektir. Liposuction operasyonu ile steril koşullarda vücutta herhangi bir bölgeden alınan yağ dokusu, yine steril koşullarda yıkama, santrifüj etme, süzme gibi işlemlerden geçirildikten sonra steril koşullarda, ucu künt kanüller kullanılarak hedeflenen bölgeye özel yöntemlerle enjekte edilir ve arzu edilen hacmin elde edilmesi amaçlanır.

Göz altı bölgesi, elmacık kemikleri, şakak ve alın bölgesi, ağız çevresi , çene ve çene hattı bölgesi, dudaklar hastanın kendi yağ dokusun ile hacim elde edilen bölgelerdir.

Yağ enjeksiyonu ile yüze aktarılan yağ dokusunda zaman içerisinde erime gerçekleşmesi olasılık dahilindedir. Böyle bir durumda tekrar uygulamalar gerekebilmektedir.

Hastanın kendi yağ dokusunun vücudun başka bir bölgesine aktarımı cerrahi bir işlemdir. Yağ doku nakilleri bütüncül yaklaşım ilkesine göre eğitim alan ve hem yüz bölgesi hem de vücut bölgelerinde gerçekleştirilen estetik amaçlı girişimler konusunda eğitim almış olan Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanları tarafından güvenle gerçekleştirilmektedir.

ÖNCE SAĞLIĞINIZ...